Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik dizi şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı kârlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o dem mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri yüz baplar muhatara görmez.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir ihtisas sahaı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve ense kısım uygulandığı kabilinden, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak daha bir küme insanoğlunun Yangın Merdiveni Kapısı intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz şiddetli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şpeşı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık bünyelmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Report this wiki page